ACI ÇEHRE TOHUMU ???

Acı çehre tohumunun, zayıflama üzerindeki etkilerini bilen ve bundan yararlanmak isteyen kişilerin merak ettikleri konular arasında yer almaktadır.
Gaz oluşumunu azaltıp şişkinlik şikayetlerinin ortadan kalkmasına olanak sağlayan acı çehre tohumu cildi sıkılaştırdığı için de zayıflama sırasındaki sarkmaları engelleyebilmektedir. Gaz giderici etkisi bulunması dolayısıyla  karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gideren acı çehre tohumunun kullanımı sırasında dikkatli olunması gerekmektedir.

Acı çehre tohumu nasıl kullanılır:

Acı Çehre tohumunu kullanamaya başlarken,  ilk gün tok karnına 3-4 adetini ılık su ile çiğneyerek içilmesi gerekmektedir. Sonraki günlerde  ise sabah akşam birer adet tok karnına kullanılması gereken acı çehre tohumunun hamile, emziren ve hipertansiyon hastası kişiler tarafından kullanılması sakıncalıdır.  Doğru etkiyi görebilmek için düzenli olarak tüketilmesi gereken acı çehre tohumunu sabah, öğle ve akşam yemeklerinden en az 30 dakika önce bol su tüketerek kullanmak gerekmektedir. Su tüketimi oldukça önemlidir. Açı çehre tohumu bağırsakları çalıştırıp metabolizmayı hızlandırırken, yağlar yanar ve yanan bu yağların vücuttan atılması içinde su tüketimi son derece önemlidir. Nasılki deredeki pisliğin temizlenmesi için güçlü bir akıntıya ihtiyaç var ise, vücuttaki yağların atılması için de bol su tükesilmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok: